Sør-Trøndelag

Åpen dag på Smedstua gartneri

Lørdag 17. august inviterer Trondheim lokallag og parsellhagegruppa på Smedstua til åpen dag med foredrag og ulike aktiviteter i gartneribygningen!

Nykomponert musikk fra klosterruinene

Maren M. Selvaag, her ved Tautra klosterruin, spiller nykomponert jazzmusikk på fire av Fortidsminneforeningens eiendommer i august og september.
Foreningen går nye veier: Opplev historien vår gjennom musikk spesialkomponert for fire av våre historiske eiendommer i Trøndelag: Munkeby, Hustad, Reinskloster og Tautra. Premiere 8. august.

Jubileumskonsert i Logtun kirke 17.juli

Logtun steinkirke ligger på Frostahalvøya, på samme sted som Frostatinget ble holdt. Antakelig har både Frostatingets segl og lovboken vært oppbevart i en kiste i kirken
Sommerkonsert med operasanger Åse Rakel Bøhn i Logtun kirke 17. juli kl. 19. Arrangementet er et samarbeid med lokallaget og Frosta kommune.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Vi søker prosjektmedarbeider

Den trønderske avdeling har et ledig engasjement som prosjektmedarbeider i 50 % stilling (5 mnd). Søknadsfrist 4. april.

Natt på slottet

Fra ridderfestival på Steinvikholm i 2017.
Er du redd for spøkelser? Liker du ikke skumle historier og herlig mystikk? Da bør du ikke bli med på Natt på slottet!

Ny musikk fra klosterruinene - Tautra

Tautra klosterruin
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i magiske omgivelser på Tautra.

Ny musikk fra klosterruinene - Hustad kirke

Hustad kirke
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i vakre Hustad kirke.

Klosterdag / Ny musikk fra klosterruinene - Reins kloster

Reinskloster
10. august fyller vi klosteret med aktiviteter for liten og stor.

Ny musikk fra klosterruinene - Munkeby klosterruin

Munkeby klosterruin
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i magiske omgivelser.
[12 3 4 5  >>