fbpx

Vi søker guider i stavkirkene Nore og Uvdal

Vil du være Fortidsminneforeningens ansikt utad i sommer? Bli omviser i stavkirkene Nore og Uvdal i Buskerud!

I Buskerud har vi fortsatt noen ledige stillinger som omviser i Uvdal stavkirke og Nore og Uvdal bygdetun i perioden 1. juni til 31. august, og i Nore stavkirke fra midten av juni til midten av august. Det største behovet er fra 1. juni til 23. juni, mange av våre omvisere går fortsatt på skolen i den perioden. 

I mange år har vi hatt unge, stedlige omvisere og det håper vi å finne i år også, men denne sesongen ønsker vi oss en mer sammensatt gruppe, som for eksempel lærere (både yrkesaktive og pensjonister) og andre voksne som kan tenke seg å jobbe en del av sommeren i historiske omgivelser.

Vi ønsker å tilby sommerens besøkende en hyggelig, interessant og unik opplevelse og legger vekt på følgende egenskaper hos deg som omviser:

• Du behersker engelsk godt – og gjerne tysk og/eller fransk
• Du synes lokalhistorie er spennende
• Du er utadvendt og kommuniserer lett med forskjellige mennesker
• Du har pågangsmot og tar initiativ
• Du liker at ingen arbeidsdager er like

Stillingen har arbeidsbeskrivelse. Lønn etter avtale og videre avhengig av relevant praksis. Opplæring vil bli gitt.
Omviserstillingene er i regi av Fortidsminneforeningen, i samarbeid med Nore og Uvdal kommune. Ta gjerne kontakt med Jorunn Wiik, daglig leder i Fortidsminneforeningen, Buskerud fylkesavdeling, på telefon 909 38 198, eller send en epost snarest til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Last ned: Stillingsannonsen