Sør-Trøndelag

Jubileumskonsert i Logtun kirke 17.juli

Logtun steinkirke ligger på Frostahalvøya, på samme sted som Frostatinget ble holdt. Antakelig har både Frostatingets segl og lovboken vært oppbevart i en kiste i kirken
Sommerkonsert med operasanger Åse Rakel Bøhn i Logtun kirke 17. juli kl. 19. Arrangementet er et samarbeid med lokallaget og Frosta kommune.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Vi søker prosjektmedarbeider

Den trønderske avdeling har et ledig engasjement som prosjektmedarbeider i 50 % stilling (5 mnd). Søknadsfrist 4. april.

Natt på Steinvikholm slott

Fra ridderfestival på Steinvikholm i 2017.
Alle barn kan begynne å glede seg - eller kanskje grue seg? 31. august inviteres det til nattebesøk på Steinvikholm!

Tautra kloster i nytt lys og musikk

Tautra klosterruin
Bli med på en ny opplevelse av klosterruinen på Tautra! Med ny og spektakulær lyssetting og nykomponert musikk vil vi feire at Fortidsminneforeningen er 175 år!

Ny musikk fra klosterruinene - Hustad kirke

Hustad kirke
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i vakre Hustad kirke.

Klosterdag med Ny musikk fra klosterruinene

Reinskloster
10. august fyller vi klosteret med aktiviteter for liten og stor.

Konsert i Munkeby klosterruin

Munkeby klosterruin
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i magiske omgivelser.

Torgmøte i Stjørdal

Vil du vite mer om bruk av gamle ovner?
Lørdag 28. september inviterer Sør-Innherred lokallag til aktiviteter på Stjørdal museum, der temaet er gamle ovner.

Torgmøte under Byfestdagene i Stjørdal

Prestegården. Foto: Stjørdal Museum Værnes
Tirsdag 13. august deltar Sør-Innherred lokallag med aktiviteter under Byfestdagene i Stjørdal.
[12 3 4  >>