Hordaland

Jazzkonsert i Moster gamle kyrkje.

Få med deg konsert i Moster gamle kyrkje, en av landets eldste.
Saxofonist Ole Jacob Hystad frå Stord saman med Haugesunds meisterpianist Svein Olav Herstad bør bli ei særeigen oppleving.

Byvandring i Bergen: Gågaten - forsømt bykulturhistorie?

Gågaten i Bergen
Bergen lokallag inviterer til medlemsmøte/åpent møte og byvandring med professor Geir Atle Ersland.

Bergen: Foredrag om kulturnminnemeldingen

Statssekretær Sveinung Rotevatn.
Ny kulturminnemelding er under arbeid. Møt statssekretær Sveinung Rotevatn i Klima- og miljødepartementet til foredrag og debatt i Bergen 24. april.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Foredrag i Bergen: Visuell formidling av fortiden

Hvordan så Bergen ut for mange hundre år siden? Det kan du få se når Bergen lokallag inviterer til åpent møte 25. mars.

Sommerkonsert i Holdhus kyrkje

Sommerkonsert i Holdhus gamle kyrkje er blitt tradisjon.
I august inviterer Fusa lokallag til konsert i vakre Holdhus kyrkje.

Torgmøte i Osøyro for hele familien

Denne vognhallen fylles med håndversaktiviteter 7. september.
Lørdag 7. september inviterer Os og omegn lokallag til håndverkerdag for hele familien.

Årsmøte i Os lokallag av Fortidsminneforeningen

Det avholdes årsmøte for Os lokallag av FMF på Os folkebibliotek, den 21.februar kl 18.30

Adventskonsert i Nonneseter klosterkapell

Fortidsminneforeningen inviterer til konsert i Nonneseter klosterkapell.
Bergen lokallag inviterer til stemningsfull konsert med kvartett fra Ole Bulls Kammerkor søndag 2.12. kl. 17.

Medlemsmøte og foredrag i Bergen

Fortidsminneforeningen holder til i Stranges stiftelse i Bergen.
Bergen lokallag inviterer til medlemsmøte/åpent møte med foredrag av Nils Georg Brekke.
[12 3 4 5  >>