Hordaland

Besøk historiske eiendommer under Bergen kulturnatt

Under Bergen kulturnatt 13.9. kan du besøke både Stranges Stiftelse, Corps de Garde på Klosteret og Nonneseter

Kari og Svein i Finnesloftet

Kari og Svein
Etter utseld sommarkonsert i fjor er Duoen "Kari og Svein" tilbake i Finnesloftet 23. august!

Urpremiere: Verdsmusikk i Finnesloftet

Få med deg en unik musikkopplevelse i det over 700 år gamle Finnesloftet på Voss.
Me ynskjer velkomen til urpremiere av tingingsverket ”Det er så fagert i Finnesloftet” 18. august!

Jubileumskonsert i Holdhus kyrkje

Fusa lokallag inviterer til konsert i Holdhus kyrkje 21. juli.
Velkommen til jubileumskonsert med Torstein Hatlevik med følgje i Holdhus gamle kyrkje sundag 21. juli. Gled deg til opera, folkesonger og mer.

Jazzkonsert i Moster gamle kyrkje.

Få med deg konsert i Moster gamle kyrkje, en av landets eldste.
Saxofonist Ole Jacob Hystad frå Stord saman med Haugesunds meisterpianist Svein Olav Herstad bør bli ei særeigen oppleving.

Byvandring i Bergen: Gågaten - forsømt bykulturhistorie?

Gågaten i Bergen
Bergen lokallag inviterer til medlemsmøte/åpent møte og byvandring med professor Geir Atle Ersland.

Bergen: Foredrag om kulturnminnemeldingen

Statssekretær Sveinung Rotevatn.
Ny kulturminnemelding er under arbeid. Møt statssekretær Sveinung Rotevatn i Klima- og miljødepartementet til foredrag og debatt i Bergen 24. april.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Foredrag i Bergen: Visuell formidling av fortiden

Hvordan så Bergen ut for mange hundre år siden? Det kan du få se når Bergen lokallag inviterer til åpent møte 25. mars.
[12 3 4 5  >>