Bergen Kommunes Kulturvernpris 2018 til Hordaland avdeling

For kort tid siden fikk avdelingen den utrolig gledelige, og svært så uventede, beskjeden om at Fortidsminneforeningen Hordaland avdeling er mottaker av Bergen Kommunes Kulturvernpris for 2018!

Dette er en stor ære og glede som Hordaland avdeling deler med alle trofaste støttespillere!

Mandag 10. september klokken 14.00 arrangeres den offisielle overrekkelsen av prisen på Stranges Stiftelse, ved Kulturbyråd Julie Andersland. Folk fra foreningen vil holde små kåseri om foreningens virke og eiendommer i Bergen, og det vil ellers være lett servering. Man ønsker å fylle huset denne dagen med  venner, familie og andre som kan være interessert i å høre mer om Fortidsminneforeningen.

Offiselt program fra kl.14 – 15, og så holder avdelingen åpent hus frem til klokken 16.

Velkommen skal dere være, vi gleder oss veldig til å se dere!

P.S. I utgangspunktet legger vi ikke opp til påmelding, men da vi ikke har plass til stort mer enn 50 i salen og vi må ha litt oversikt over antall grunnet bespisning, er det fint om dere gjerne gir oss en liten tilbakemelding om dere vet at dere vil ta turen!

Beste hilsener fra styret og administrasjonen i Fortidsminneforeningen Hordaland avdeling

Last ned: Invitasjon kulturvernprisen 2018