Møre og Romsdal

Nidaros Pilegrimskoret i Kvernes stavkirke

Konsert i Kvernes stavkirke 22. september.
Velkommen til konsert med Nidaros Pilegrimskoret Schola Sanctae Sunnivae søndag 22. september kl. 16.00.

HELGEKURS I NEVERTEKKING PÅ GÅSØYA I SANDØY KOMMUNE

Fortidsminneforeningen, Sunnmøre lokallag, inviterer til kurs i nevertekking i helgen 06. – 08. september
Kurset holdes på ei lita øy uten fergeforbindelse, der vårt medlem Johan Vasstrand eier et småbruk med ei løe som skal torvtekkes.

Konsert med Klangturneen i Rødven kirke

Klangturneen med Edvard Hoem og Henning Sommero kommer til Rødven kirke 20.9.

Foredrag og konsert med nordmørske folketoner i Kvernes stavkirke

Velkommen til konsert med Henning Sommerro og Anders Larsen i Kvernes stavkirke.
Det starter med kulturminneforedrag i Klippen, etterfulgt av konsert i Kvernes stavkirke.

«Når jeg snakker om stavkirken og foreningen så snakker jeg om det som en kulturskatt»

Ann-Kristin er glødende opptatt av å gjøre Kvernes stavkirke mer kjent, og særlig ønsker hun å vekke interessen hos barn og unge.
Som ny driftsansvarlig for Kvernes stavkirke fra 2018 bruker Ann-Kristin Sørvik all sin energi og fantasi på å gjøre severdigheten utenfor Kristiansund enda mer synlig i hele regionen.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Premiere: Nyskrevet spel for Kvernes stavkirke

Kvernes stavkirke.
Lørdag 24. august inviterer Nordmøre lokallag til åpen dag for hele familien.

Eieren snur: Trehotellet på Hellesylt skal likevel ikke rives

I 2018 kom nyheten om at Grand Hotell Hellesylt måtte vike for et nytt hotell. Nå har eier snudd i saken.
Rivingstruede Grand Hotel Hellesylt blir likevel ikke erstattet av et signalbygg signert Snøhetta.

AVLYST: Kurs for fagfolk i nevertekking - På Gåsøy

Gåsøy
Inntil 10 deltakarar til eit kurs for fagfolk i tradisjonell nevertekking.
[12 3  >>