Nord-Trøndelag

Nykomponert musikk fra klosterruinene

Maren M. Selvaag, her ved Tautra klosterruin, spiller nykomponert jazzmusikk på fire av Fortidsminneforeningens eiendommer i august og september.
Foreningen går nye veier: Opplev historien vår gjennom musikk spesialkomponert for fire av våre historiske eiendommer i Trøndelag: Munkeby, Hustad, Reinskloster og Tautra. Premiere 8. august.

Jubileumskonsert i Logtun kirke 17.juli

Logtun steinkirke ligger på Frostahalvøya, på samme sted som Frostatinget ble holdt. Antakelig har både Frostatingets segl og lovboken vært oppbevart i en kiste i kirken
Sommerkonsert med operasanger Åse Rakel Bøhn i Logtun kirke 17. juli kl. 19. Arrangementet er et samarbeid med lokallaget og Frosta kommune.

– Å besøke Borgund skal være både magisk og bærekraftig

Daglig leder Tanna Gjeraker tok i mot 50 000 besøkende til Borgund stavkirke og besøkssenterI I 2019 satses det videre på miljøvennlig drift.
Med 50 000 besøkende i fjor er Borgund stavkirke foreningens mest populære attraksjon. 15. april åpner det som kan bli nok en rekordsesong for Tanna Gjeraker.

Natt på slottet

Fra ridderfestival på Steinvikholm i 2017.
Er du redd for spøkelser? Liker du ikke skumle historier og herlig mystikk? Da bør du ikke bli med på Natt på slottet!

Ny musikk fra klosterruinene - Tautra

Tautra klosterruin
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i magiske omgivelser på Tautra.

Ny musikk fra klosterruinene - Hustad kirke

Hustad kirke
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i vakre Hustad kirke.

Klosterdag / Ny musikk fra klosterruinene - Reins kloster

Reinskloster
10. august fyller vi klosteret med aktiviteter for liten og stor.

Ny musikk fra klosterruinene - Munkeby klosterruin

Munkeby klosterruin
Hør vår historie fortalt gjennom nykomponert musikk! Vi inviterer til gratis konsert i magiske omgivelser.

Jubileumskonsert i Logtun kirke 14.8.

I sommer blir det konsert og foredrag i Logtun kirke.
Frosta lokallag inviterer til konsert i Logtun kirke 14. august med Jo Einar Jansen

Torgmøte i Stjørdal

Vil du vite mer om bruk av gamle ovner?
Lørdag 28. september inviterer Sør-Innherred lokallag til aktiviteter på Stjørdal museum, der temaet er gamle ovner.
[12 3  >>