Årsmøte i Vestoppland lokallag 2018

Velkommen til årsmøte og utdeling av vernepris lørdag 24. februar 2018 kl. 1200.

Årsmøtet holdes på Nordre Gudmundstuen, Vestsidevegen 1670, Fv 245, Søndre Land. (skilt settes opp). Vi pleier å ha et kort styremøte før selve årsmøtet.

Etter årsmøte, ca. kl. 1330, er det verneprisutdeling til Nordre Gudmundstuen v/Ola Askvig. Han vil fortelle litt om stedshistorien og bygningsvernarbeidet som er utført på den tidligere husmannsplassen. Det serveres kaffe og kaker.

Møtepunkter til årsmøtet:

1. Konstituering

- Valg av møteleder

- Valg av referent

- Valg av to personer til protokollunderskrift

- Godkjenning av innkalling

- Godkjenning av sakliste

2. Styrets årsberetning

3. Regnskap

4. Behandling av innkomne saker (skal foreligge seinest 2 uker før årsmøtet)

5. Valg av styreleder for 2 år ad gangen

6. Valg av styremedlemmer for 2 år ad gangen

7. Valg av 2 varamedlemmer til styret for 1 år

8. Valg av valgkomité på 3 personer med valgperiode på 3 år

9. Valg av revisor

10. Valg av delegater til årsmøte i fylkesavdelingen

11. Øvrig

Representantskapsmøte?

Evnt.saker må være tilsendt oss min. 14 dager før årsmøte.

Gi beskjed om du kommer til Dag Lindbråten, mob. 950 22 367, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller til Ole Hatterbøl, mob. 902 88 927, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Last ned: PDF av årsmøteinnkalling 2018