• Medlemskap med fire utgaver av medlemsbladet Fortidsvern i året. Medlemskapet følger kalender-året, og fornyes ved nyttår uavhengig av når du meldte deg inn.

Pris: NOK 450.00

• Hovedmedlemskap i Fortidsminneforeningen med Årbok. Du får også fire utgaver av medlemsbladet Fortidsvern. Medlemskapet følger kalender-året, og fornyes ved nyttår uavhengig av når du meldte deg inn.

Pris: NOK 550.00 pr år

• Medlemskap uten publikasjoner (erstatter også det tidligere husstandsmedlemskapet) Medlemskapet er uten publikasjoner. Medlemskapet følger kalenderåret og fornyes ved nyttår uavhengig av innmeldingsdato

Pris: NOK 250.00

• Bedriftsmedlemskap gir en Årbok og fem utgaver av medlemsbladet Fortidsvern. Medlemskapet følger kalender-året, og fornyes ved nyttår uavhengig av innmeldingsdato.

Pris: NOK 2750.00

• Livsvarlig medlemskap med en Årbok og fire utgaver av medlemsbladet Fortidsvern i året.

Pris: NOK 13750.00

• Medlemskap for ungdom og studenter til og med året fylte 30. Du får fire utgaver av medlemsbladet Fortidsvern i året. Medlemskapet følger kalender-året, og fornyes ved nyttår uavhengig av når du meldte deg inn.

Pris: NOK 250.00

• Medlemskap for ungdom til og med året du fyller 30. Du får Årboken og fire utgaver av medlemsbladet Fortidsvern. Medlemskapet følger kalender-året, og fornyes ved nyttår uavhengig av innmeldingsdato.

Pris: NOK 350.00